Youmpire pistelaskuri

Onko tuttu tilanne, että pitkän pallon jälkeen ei enää muista pistetilannetta? Nyt tähän ongelmaan on olemassa ratkaisu! Youmpire pitää huolen pistelaskennasta ja voit itse keskittyä pelaamiseen.

Ranteessa pidettävä ohjain lähettää pistetiedon langattomasti keskusyksikölle, joka kertoo ääneen ja/tai näyttää tilanteen ulkopuolisessa näytössä.

Laite tukee yhden erän pelaamista. Kun erä on pelattu, painetaan ohjaimen ”Vol+/new set” – painiketta pitkään, niin erä alkaa alusta. Tie-break alkaa automaattisesti 6-6 – tilanteessa ja voidaan pelata 15 pisteeseen asti. No-ad voidaan ottaa käyttöön ja pois käytöstä milloin tahansa. Tuetut kielet ovat tällä hetkellä suomi ja englanti.

Keskusyksikkö. Laite ladataan vakio USB-laturilla. Latauksen merkkivalo vilkkuu punaista valoa latauksen aikana. Kun akku on täynnä, valo on kiinteä punainen. Kun laitetta käytetään, valo on kiinteä sininen. Huom! Laitetta ei voi käyttää latauksen aikana! Yksi lataus riittää 4-8 tunnin käyttöön.
Ohjain. Lyhyt tarkoittaa lyhyttä painallusta. Virhepainalluksen jälkeen edellisen tilanteen voi palauttaa painamalla S/u-nappia pitkään. Ohjaimen kantama on ainakin 10 metriä tenniskentällä. Ei sisällä virtakytkintä, vaan ohjain on aina toimintavalmiina. Se sammuttaa itsensä minuutin jälkeen, mutta palaa toimintaan parissa sekunnissa jonkun napin painamisen jälkeen. Paristo (CR 2032) kestää 1-2 vuotta.
Ohjaimen paristo on helppo vaihtaa.
Keskusyksikön takaosassa on lyhyet käyttöohjeet, kotelo ohjainta varten sekä mini HDMI – liitin ulkopuolisen näytön kytkemiseen.
Ulkopuolinen näyttö (normaali tietokonemonitori, hankittava erikseen).